Jeugd

Jeugd is een belangrijk onderdeel binnen T.V.S.O., daarom proberen we een zo compleet mogelijk programma voor de kinderen te realiseren.


Trainingen jeugd

In samenwerking met de leraren worden lestijden en niveau's ingedeeld. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren.

Momenteel zijn er in Stevensweert 4 lesmomenten voor de jeugd:

Dinsdag                                          Woensdag

18:00u (Rood/Oranje)                     18:00u (Geel)

19:00u (Groen)                                19:00u (Geel)

De trainingen worden verzorgd door Fernand Gilissen Tennis. Hij beschikt over een KNLTB trainingslicentie. 


Jeugd
competitie

Net als bij de trainingen is er voor de jeugdcompetitie een samenwerkingsverband met Park E9 uit Maasbracht. Hierdoor kunnen we de kinderen op meerdere niveaus wedstrijden laten spelen. De wedstrijden vinden plaats op zondagmorgen.

De competitie voor jeugd is opgesplitst in de Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past!

  • Tenniskids competitie
    De Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze razendsnel tennissen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De kinderen die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen meedoen aan de Tenniskids competitie.
  • KNLTB Junioren competitie
    Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar.

Nog meer info over de competitie en speeldatums? Klik hier.


Vragen of interesse?

Het is altijd mogelijk een proefles te volgen. Neem contact op door een mail te sturen aan [email protected]. Ook voor al uw andere vragen kunt u hier terecht.